Norbert Brenninkmeijer - Founder & CEO

Norbert Brenninkmeijer - Founder & CEO

Norbert is de oprichter van het bedrijf Exposar. Met zijn uitgebreide ervaring bij diverse IT en Internet ondernemingen, startte hij in 2012 met Exposar, het eerste Online Retail Platform in Nederland. Door de groeiende vraag naar product content door de aangesloten retailers, besloot Norbert in 2014 om ook productfotografie aan te bieden. Een gouden greep en vormde de basis van het huidige bedrijf. Norbert zijn roots liggen in de mode/retail dankzij het winkelbedrijf van zijn ouders.

Joost Roelofsz - Co-founder & COO

Joost Roelofsz - Co-founder & COO

Na een carrière bij onder andere TNT en YER kwam Joost in contact met zijn oud-collega Norbert. Samen besloten zij om de transitie van Exposar als Modeplatform naar leverancier van Product Content te maken. Joost heeft vanaf de start van 'het nieuwe' Exposar de verantwoordelijkheid over het gehele product proces en weet daardoor alles over styling, belichting en nabewerking van kleding. Joost is daarnaast begenadigd hockeyer, zowel op als langs de lijn.

Jelle Rood - Partner & CCO

Jelle Rood - Partner & CCO

Jelle is Commercieel Directeur en mede-eigenaar van Exposar. Na een commerciële carrière van bijna 15 jaar bij onder andere P&G en PepsiCo, heeft hij in 2014 de lokale bezorgdienst frank&fresh® opgezet en in 2016 de overstap gemaakt naar Exposar. In zijn vrije tijd is hij lokaal actief als lid van de Ronde Tafel in zijn woonplaats IJsselstein.

Sven Hugo Joosten - Country Manager Central Europe

Sven Hugo Joosten - Country Manager Central Europe

Deze geboren Nederlander woont en werkt zijn halve leven al in Oostenrijk, waar hij na zijn studie Internationale Betrekkingen naar toe is verhuisd. Zijn carrière begon bij Philips. Na 6 jaar maakte hij de overstap naar de wereld van de mode. Dankzij zijn zeer uitgebreide ervaring bij zowel retailers als merken weet hij alles van design, productie, wholesale, retail en franchising. Zijn Nederlandse roots zijn nog merkbaar, Sven is namelijk openhartig, recht voor zijn raap en houdt van een uitdag

Sofia Eremkina - Studio Manager & Quality Controle

Sofia Eremkina - Studio Manager & Quality Controle

Na het afronden van haar studie Bestuurskunde aan de Universiteit van Moskou, besloot Sofia haar droom achterna te gaan. In 2015 studeerde ze 'met genoegen' af aan de Rietveld Accademie met als specialisme 'Textiel design'. In haar vrije tijd is Sofia een fervent fotograaf en begenadigd Photoshop expert. Geen foto wordt naar een klant verstuurd zonder haar kritische blik en goedkeuring.

Manolya Yavuz - Styliste

Manolya Yavuz - Styliste

Wij noemen haar liefkozend 'Mano'. Ze kwam als stagiaire Mode Design & Styling bij ons binnen en is niet meer weg gegaan. Ze heeft gevoel voor styling, voorliefde voor mode en houdt van aanpakken. In haar spaarzame vrije tijd spot Mano graag nieuwe kleding, trends en design ontwikkelingen. Dankzij deze passie is zij in staat om de laatste stylingstrend door te vertalen in de foto's van jouw merk.