Video productie voor modemerken

Het inzetten van video biedt niet alleen een rijke shopping experience, het verhoogt ook nog eens de conversie van een webshop aanzienlijk. Bekijk onze infographic hieronder om de feiten over video te zien.


  

 

Video van hoge kwaliteit

Bij Exposar bieden wij modemerken de mogelijkheid 4K kwaliteit video toe te voegen aan hun website, zonder ingewikkelde technische aanpassingen. Exposar zorgt niet alleen voor de productie van de video, ook de videohosting kunnen wij voor onze rekening nemen zodat jouw webshop snel blijft werken. Exposar video's zijn in horizontaal en verticaal format beschikbaar en geschikt voor social media (vierkant), instore en outdoor gebruik. 

     


De kracht van Modelvideo's

Modelvideo's laten de consument zien hoe een kledingstuk er werkelijk uit ziet en om het lichaam heen valt. Wanneer de consument een video ziet van een kledingstuk, geeft dit hen een beter beeld van het artikel en daardoor een vertrouwd gevoel. De kans op een aankoop neemt toe en doordat de shopper ziet hoe het valt, neemt de kans op retouren af.

Bij onze modelvideo's wordt niet alleen het kledingstuk als geheel vertoond, wij maken ook haarscherpe detailshots waarbij op specifieke delen ingezoomd kan worden. Wij bieden diverse standaard presets (vooraf bepaalde indeling van de video) aan voor modelvideo's, bijvoorbeeld een catwalk preset waarbij het model in en uit beeld loopt, of een preset waarbij een combinatie van bewegende beelden door elkaar gebruikt kan worden. 

Wil je een eigen preset die exclusief voor jouw modemerk gebruikt kan worden? Dan kunnen wij dit speciaal voor jouw merk of webshop ontwikkelen.

Conversie verhogen met Shoppable video

Met Shoppable video biedt je de consument de mogelijkheid snel tot een aankoop te komen. Shoppable video wordt mogelijk gemaakt door middel van het toevoegen van buttons aan de video, zoals 'In Winkelwagen', 'Koop Nu', 'Bestellen' etc. Deze buttons stimuleren de shopper om actie te ondernemen en zijn zeer effectief! Bekijk hieronder het voorbeeld van een shoppable video.

 

Techniek

Exposar is in staat om deze hoogwaardige video's snel en consistent te produceren tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Dit kunnen wij doen door de techniek waarmee wij werken: de StyleShoots Live. Deze state of the art videoapparatuur is zo geavanceerd, dat het met een iPad Pro kan worden bediend door een van onze videostylisten. De styliste houdt zich vooral bezig met de styling en choreografie van het model, terwijl de machine zorgt voor hoogwaardige 4K video's die in één handeling te gebruiken zijn voor alle gewenste doeleinden: social media, webshop, instore en outdoor.

Voor meer informatie over de techniek waarmee Exposar werkt kan je op deze pagina kijken: Exposar Techniek