• darkblurbg
    "Soon is not as good as now” - Seth Godin

Als E-commerce manager draait het voor jou allemaal om het behalen van hogere conversies en lagere retouren. Wij kunnen je daarbij helpen.

 

✓ Hogere conversie: Goede product content leidt tot hogere verkopen. Benieuwd hoe dat komt?
Een van de belangrijkste reden voor een klant om iets níet te kopen, is onduidelijkheid. Bijvoorbeeld over de kleur van het item of de details. Dankzij de hypermoderne techniek waarmee wij werken, kunnen wij een kleurechtheidsgarantie afgeven en zijn wij in staat om zelfs de kleinste details haarscherp in beed te brengen. Omdat wij alle product content onder één dak maken - van beeld tot tekst, van lookbook tot stories - helpen wij je om het héle verhaal te vertellen. 

 

Kleurechte productfotografie

 
 ✓ Hogere orderwaarde: Goede product content vertelt het complete verhaal. Hoe completer de informatie, hoe groter de kans op een aankoop. Door de juiste combinaties te tonen, bijvoorbeeld in de vorm van een Shop the Look of Lookbook, verleid je de klant om de hele outfit te kopen. Exposar is dé One Stop Shop op het gebied van fashion product content, wij leveren je supersnel alle benodigde product content in één keer.

 

Pakkende productteksten


✓ Lagere retouren: Retouren zijn onlosmakelijk met e-commerce verbonden, geen enkele online retailer ontkomt eraan. Als het artikel voldoet aan de verwachtingen van de koper, is de kans dat het retour wordt gestuurd heel klein. Toch stuurt bijna 1 op de 3 kopers het artikel terug (Bron: M3 Consultancy), een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat het item er anders uit ziet dan verwacht. Dat kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld de kleur van het item. Dankzij de hypermoderne techniek waarmee wij werken, zijn wij in staat om 100% kleurechte productfoto's aan te leveren. Dit betekent dat de kleuren van het product en de foto exact overeenkomen. Of het nu om Model- of Productfotografie gaat. Wij stemmen de kleuren van de modelfoto's af op die van de productfoto, zodat een klant nooit meer hoeft te denken "Is het nou zwart of donkerblauw?".

 

Kleurechte modelfotografie 

 

Belangrijkste redenen kleding retouren

        

(Bron: Draper Etail report)